תחסכו ממני את ההקדמה ש..."תמיד רציתם שהעוגות שלכם ייצאו כמו בקונדיטוריות ולא ידעתם איך? או תהיתם כיצד העוגות שלהם יוצאות ישרות וגבוהות..."וכו' וכו'.
וניגש ישר לפתרון התעלומה - רינג.
הרינגים קיימים במגוון גדלים, גבהים וצורות.
שיטת העבודה לכולם היא זהה, אנו צריכים לייצר תחתית שתאטום את המסה מלזלוג החוצה. לצורך כך אנו צריכים נייר אפיה ונייר כסף הגדולים בכמה ס"מ מהרינג הנעטף.

מניחים את הרינג על נייר האפיה ועל נייר הכסף, מקפלים את הניירות בייחד לכיוון הרינג ומהדקים היטב לתחתית, ממשיכים לקפל ולהדק לאורך היקף הרינג עד סופו.

יש לעבור שוב על כל התחתית העטופה ולבדוק אטימה מוחלטת. האפיה כמובן תעשה על משטח ישר שעליו נניח את הרינג.
זהו, יש לנו רינג מוכן ומזומן לאפיה... פשוט וקל.
צאו לדרך.


וניגש ישר לפתרון התעלומה - רינג.
הרינגים קיימים במגוון גדלים, גבהים וצורות.
שיטת העבודה לכולם היא זהה, אנו צריכים לייצר תחתית שתאטום את המסה מלזלוג החוצה. לצורך כך אנו צריכים נייר אפיה ונייר כסף הגדולים בכמה ס"מ מהרינג הנעטף.
יש לעבור שוב על כל התחתית העטופה ולבדוק אטימה מוחלטת. האפיה כמובן תעשה על משטח ישר שעליו נניח את הרינג.
זהו, יש לנו רינג מוכן ומזומן לאפיה... פשוט וקל.
צאו לדרך.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה